Стъпки

3 2

Стъпки. Само че не в пясъка. А сред падналите листа. Само че не в спокойна и чиста гора. А в забързания град. Който въпреки, всичките му недостатъци, колкото повече опознавам, толкова повече обиквам. Заради скритите красиви места, за които не съм подозирала; заради срещите с приятели на чаша (по-често бутилка :)) вино; заради случайно откритата сред хаоса тишина; заради това, че все по-често го усещам като свой.

4 5

6

Стъпки. Към промяна. Към нови успехи и провали. Към нови радости и тъги; нови усмивки и сълзи. Или просто към новото, различното, към предизвикателствата. Закъсняла или подранила е тази промяна – май никога не е сигурно. Но остава надеждата, че е била за добро. Ако ли не – значи идва ред на следващата.

7 8

Стъпки. Напред. Към бъдещето – не такова, каквото трябва, а такова, каквото искам да бъде. С хората, които са останали във времето, които искам до себе си и на които съм благодарна, че също искат да са до мен. Защото никак не са много. Стъпки към мечтите, които понякога ми се струват твърде прозаични или пък незначителни. И когато почти съм се отказала, разбирам най-важното за тях – те са си мои и тъкмо затова са ценни.

1

7 6

4 DSC_0145_1

3

Стъпки. Към мен. Защото всяка крачка в някаква посока е урок, всяка грешка има смисъл. Само от нас зависи дали ще го приемем така или ще се поддадем на по-лесното – безкрайна самокритика и задълбаване в лошото. Все още по-често правя второто. Но опитвам да тръгна по другия път. Макар и с малки стъпки…

DSC_0112_1

DSC_0178_1

DSC_0174_1

P.S. Първоначално идеята за този пост се изчерпваше в това да си покажа новия есенен outfit 😀 . Е, (за добро или лошо) не стана точно така. Но ако той все пак ви е харесал – ето го в детайли:

обувки – Dima
рокля – Vintage Summer Fashion
яке – Calliope (old)
чанта – ZARA (old)

шал – Stradivarius
пръстени – H&M

P.S.S. Това може би трябваше да е първото, а не последно ми изречение, за което се извинявам. И казвам най-искреното си благодаря на прекрасната ми Сузана, без която вдъхновението за това, което виждате, можеше и да го няма, а реализацията със сигурност нямаше да е толкова приятна 🙂

9

И понеже страшно ни хареса – следваТ продължениЯ ❤

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.