Happiness is only real when shared

Всеки сезон може да бъде наистина очарователен, само трябва да му дадем шанс (всъщност не важи ли това и за много други неща в живота.. струва си да се замислим). Октомври ни подари толкова топли и слънчеви дни, че беше грехота да не се възползваме и да запечатаме усмивките от един момичешки следобед.

Знаете ли, дългите разходки с приятелки, включващи и спирка за по капучино, които толкова обичам, могат да бъдат истинско предизвикателство, когато включите в компанията и едно дете на почти годинка (вече не мога да използвам думата бебе – wow!)

IMG_1276

И ако трябва да съм честна, понякога насред хаоса по приготовленията да излезем, имам непреодолимото желание да зарежа всичко и да си остана на дивана вкъщи 😁 Обаче сега като гледам тези кадри и си припомням колко се забавлявахме заедно, виждам, че си заслужава.

Обожавам моето малко момиче, което ме усмихва всеки ден. Приятелките ми пък ме зареждат положително за дни напред след като се видим. И въпреки неизбежните срещи с намръщени таксиметрови шофьори, баби по улиците, които се чудят защо това дете е без шапка в средата на октомври?! и случайни минувачи, на които все им пречи тая проклета бебешка количка, нищо не може да замени това да се съм заедно с любимите ми момичета. Защото нищо не е толкова хубаво, колкото изглежда, ако не го споделиш с любимите си хора.

Happiness is only real when shared – проверено и потвърдено! ❤️IMG_1220

IMG_1221

IMG_1222

IMG_1223

А докато Ана се съгласява да е в количката от време на време…IMG_1226

Няма как да пропуснем едно селфи (добре де… около 101 бяха) 😁

IMG_1224

IMG_1225

photo credits: Suzie

До скоро,

yoanna

3 коментара към “Happiness is only real when shared

  1. Pingback: Serenity

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.