I’m loving Robbie instead

Търси се публикация, коментар или мнение за концерта на Роби Уилямс на SPIRIT of Burgas. Спешно!

Постарах се, но не открих. И за пореден път се убедих – ние българите сме странно племе. Имахме възможността да видим на живо един от най-талантливите изпълнители на планетата, един от най-ярките образи, които музикалната сцена някога е виждала, но все много от присъстващите явно са успели да не се насладят на момента.

И се чудя как е възможно чакането на опашка (съвсем нормално за събитие от подобен мащаб), липсата на паркоместа (по възможност на 3 метра от плажа), или натовареното движение по пътя към Бургас да са водещи, когато най-нормално е цялото внимание да е насочено към смисленото. А то беше на сцената.

Там един голям талант, изпълващ пространството с музиката, която носи в себе си, се опита да ни даде част от енергията си и от себе си. Изпя най-големите си хитове, забавляваше се и предаде настроението си и на хилядите, дошли на плажа (най-вече) заради него.

Не мога да кажа, че някога съм била голяма почитателка на Роби Уилямс, но си знаех, че не трябва да пропускам концерта му на родна земя. И не сбърках. Той е истински музикален бог и го знае. Затова и продължава да покорява с музиката си вече години наред – защото знае как да предизвика в публиката си целия спектър от емоции.

Защото през тази нощ хиляди се смяха и плакаха от сърце заедно с едно от най-великите имена на световната поп сцена. А това не се случва всеки ден, нали?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.