Есенно презареждане с Charge up your wardrobe!

Не ми се иска да го призная, но е факт – лятото си отива. С всеки ден по една песъчинка от него ни се изплъзва. Есента обаче не е непременно „умиращ сезон“. В това ще се опитаме да ви убедим с няколко мои приятелки още тази неделя (17.09). Събираме се на импровизиран базар, за да се заредим с усмивки и да дадем шанс за нов живот на някои от любимите си модни находки, които по една или друга причина вече не носим. Предлагаме ви ги на цени, съобразени с качеството им, както и с това колко/дали са носени. Надяваме се да ви презаредим не само с нова рокля или чанта, но и с много добро настроение.

IMG_9641

Кога?

На 17 септември (неделя), от 11 до 17 часа.

Къде?

На ул. Марин Дринов 11 – точно между Докторската градинка и парка Заимов, в офиса на PRoPR (тук е и моментът да благодарим на PRекреасната Мирена, която е наша домакиня, и на която обещаваме да помогнем с почистването след купона… така де, базара 🙂 )

Какво сме подготвили?

Дрехи в размери от XS до L, официални, спортни, рокли, дънки, чанти, с две думи – всичко възможно, за което нашите гардероби вече са отеснели, но с радост ще допълни вашите.

Кои сме ние?

Гергана, Катерина, Йоанна, Илияна и Мирена.

IMG_9655

5 момичета, които обичат живота и животът ги обича ❤ 2 майки. 2 блогърки. 2 PR-експертки. 2 маркетинг гурута. И това далеч не е всичко 🙂IMG_9656

Защо го правим?

Предполагам, че всяка от нас си има различни причини да се включи, затова и няма да говоря от името на останалите, а ще споделя накратко само моите мотиви.

От доста време се опитвам да се освобождавам от ненужните за мен неща. Старая се да се разделям с вещи, без да му мисля много, все пак те са точно това и нищо повече. Една част от тях обаче не заслужават да бъдат изхвърлени и затова периодично продавам неща, които харесвам, но не ползвам отдавна и/или не възнамерявам да ползвам повече. Досега това се случваше в различни онлайн платформи къде успешно, къде не чак толкова (i’m talking about you, Shedd), но нека бъдем честни – на живо си е друго 🙂 Ще е страшно готино да се запозная с момичетата, на които ще „предам нататък“ някои от любимите си дрехи, с които аз имам страхотно минало и с които се надявам те да имат още по-вълнувашо бъдеще 🙂

Нека бъдем честни, иска ми се и да си освободя място в гардероба за нещо ново, което ще нося с радост. Защото така трябва да бъде. Дрехите, а и всички други предмети трябва да ни носят само положителни емоции. Когато това се промени – предприемаме нещо по въпроса. Е, нашата стъпка в случая е именно Charge up your wardrobe базарът.

Ако имате някакви въпроси – насреща съм за разяснения. Това тук е страницата за самото събитие, където всеки ден ще качваме някои от артикулите, които ще донесем на базара.

Ще се радвам да се видим на 17-и!

До скоро,

yoanna

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.