..and I am living in a minion’s world

Нося тениска с щампа на миньон, докато пиша този пост. В левия ъгъл на стаята имам балон в такава форма, а отсреща ме гледа специално изаботена захарна фигурка на миньонче-момиче с моя инициал, която сърце не ми даде да изям 😀

DSC_0014

И преди да сте решили, че съм достигнала лимита на възможни предмети, вдъхновени от малките жълти човечета, които дразнят или умиляват до краен предел, ще ви кажа, че само преди дни се сдобих с ново попълнение в колекцията.

За разлика от останалите обаче, този малък сладур си има полезно приложение, което за „леко обсебена“ от технологиите личност като мен си е жизнено важно. Всъщност, това е външна батерия, приложима за всички видове мобилни телефони и таблети (да, и така „недружелюбните“ към други устройства iphone)

minion_1

С нейна помощ можете неколкократно да презаредите батерията на устройството си, без да имате електричество на близо. Бързо, лесно и много удобно.

В името на коректността, трябва да призная, че цената е почти двойна в сравнение със същите устройства да други производители.. но за мен той беше просто неустоим!

minion_iphone

Казано накратко – това далеч не е най-практичната покупка на света, но пък е толкова хубаво в чантата си винаги да имаш един миньон, който да ти помага в тудни моменти 🙂

my-minion

Ако все пак сте се изкушили и искате и вие да притежавате този сладур – можете да го намерите ТУК. По отношение на комуникацията с продавача и доставката забележки нямам. Ако споделите за малкото си прегрешение във Facebook, тя може и да е безплатна.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.