Странна седмица

Една седмица – само пет дни, а толкова много теми и събития. А по някои от тях безброй „компетентни“ се упражниха да коментират, да спорят и да се възмущават.

Аз искам да кажа само няколко неща за всичко, което се случи „по света и у нас“:

  1. 150 души загинаха. Проявете смирение. Не прибързвайте със заключенията. Не се упражнявайте в конспиративни теории върху паметта им.
  2. Една много известна актриса взела решение да се предпази от рак, като премахне яйчниците си. И тя има право на лични решения. На трудни решения, които я отдалечават от образа на холивудската красавица, която толкова харесвате. Но не я заклеймявайте. Та тя не иска от никого от вас да прави нещо подобно..
  3. Една не толкова известна дама кърмила бебето си в мола и ѝ направили забележка. А тя вдигна шум до Бога. И цяла седмица отвсякъде някой говори за дискриминацията на нежния пол, за погнуса от свещения акт на кърменето, за вредата от моловете… чакайте малко!

    Само на мен ли ми се струва безумно да натрапваш частния си случай по този начин?! Да не би кърмещите жени да са мразени и неодобрявани и аз да съм пропуснала?! Едва ли.

Мили хора, просто правете това, което смятате за редно. Без обаче на всяка цена да искате и останалата част от света да се съгласи с вас.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.